Ny Användare
Pantbanken
 
 • Pantbank smycken guld
  Långt kvar till lön? Kontakta oss så hjälper vi er
  Läs mer
 • Pantbank guldklockor
  Låna pengar av dig själv
  Direkt och kontant
  Läs mer
 • Pantbank guldhalsband
  Trygga lån utan krav på fast inkomst eller kreditupplysning Kontakta oss så berättar vi mer
  Läs mer
 • Pantbank guldarmband
  Snabbt, enkelt och säkert Kontakta oss så berättar vi mer!
  Läs mer
 
 

Pantbank för smycken, ringar och klockor i Guld

Behöver du pengar snabbt samtidigt som du inte vill ta onödiga lån? Att gå till en pantbank och lämna in dina smycken i guld kan vara ett smart alternativ. Vi på Sundsvalls PantBank anser att du kan använda dig av vår pantbank och lämna in smycken i guld så länge vi anser att dessa har ett värde.

Vår pantbank tar emot smycken så som guldhalsband, guldarmband, guldringar till guldklockor. Även finare typer av bestick i guld är av intresse för oss på Sundsvalls PantBank.

Belåna dina egna ägodelar helt på dina egna villkor

När du använder oss som pantbank för dina smycken i guld så får du helt enkelt låna en slant samtidigt som vi förvarar dina guldsmycken hos oss på pantbanken. Det är ett enkelt och säkert sätt för dig att låna pengar på. Skillnaden är att vi inte ställer några frågor och gör heller inga kreditupplysningar till skillnad från banker. Vi ger dig personlig och snabb service av högsta kvalitét.

Det är inte mycket som krävs

Det enda som krävs av dig för att du ska få låna pengar av oss är att du är 18 år fyllda, samt kan legitimera dig. Om du uppfyller dessa krav så kan du snabbt och enkelt få låna pengar på denna pantbank. Precis som de smycken, guldarmband, guldhalsband och guldklockor som du belånar är dina, är anledningen till varför du belånar dessa din. Vi finns här för dig oavsett anledning.

För att komma igång med vår köp-och-sälj-tjänst behöver du skapa ett personligt konto. Detta gör du snabbt och enkelt på vår webbsida och du kan kort därefter börja använda de tjänster som vi erbjuder. Vi ser gärna att du hör av dig till oss om du har några frågor gällande butiken eller auktionerna. Vår erfarna och kunniga personal hjälper dig mer än gärna!

Hitta guldsmycken i vår butik

Till butiken