Ny Användare
Pantbanken
 
 • Använda smycken guld
  Långt kvar till lön? Kontakta oss så hjälper vi er
  Läs mer
 • Använda guldklockor
  Låna pengar av dig själv
  Direkt och kontant
  Läs mer
 • Använda guldhalsband
  Trygga lån utan krav på fast inkomst eller kreditupplysning Kontakta oss så berättar vi mer
  Läs mer
 • Använda guldarmband
  Snabbt, enkelt och säkert Kontakta oss så berättar vi mer!
  Läs mer
 
 

Använda klockor, ringar, smycken i Guld

År 1938 startades Sundsvalls PantBank och var då den sjätte pantbanken i Sundsvall. Idag är vi den enda pantbanken som finns i Västernorrland. Vi som arbetar på Sundsvalls PantBank idag har alla lång erfarenhet av att använda smycken i guld, värdering samt försäljning av dessa och har alltid haft ett bra samarbete med våra kunder.

Vi strävar alltid efter att ge dig bra och snabb service. Efter alla dessa år i branschen kan vi med stor säkerhet säga att vi är experter när det kommer till begagnade kvalitétsvaror i guld. Sundsvalls PantBank ingår idag i den Svenska Pantbanksföreningen.

Använd klockor och ringar - Stort utbud

Vi på Sundsvalls PantBank har ett stort utbud av begagnade kvalitétsvaror. Vi säljer en rad olika använda smycken som till exempel guldarmband, guldhalsband och guldklockor.

Våra kunder varierar stort och kan vara allt från privatpersoner till handlare som vill köpa använda smycken i guld för att förädla och sälja vidare. Allt du behöver göra för att börja handla dina smycken är att registrera ett nytt användarkonto hos oss, vilket endast tar några minuter att göra.

Korrekt värderade guldsmycken - Klockor och ringar

Vi som arbetar på Sundsvalls PantBank finns alltid tillgängliga för dig som är ute efter att köpa någon typ av använda smycken. Vi har ett stort utbud av använda smycken och kan hjälpa dig att hitta och värdera precis den typen av smycken som du är ute efter. Några av de mest populära föremålen i guld som vi brukar sälja är:

 • Guldarmband
 • Guldhalsband
 • Guldklockor
 • Guldringar

Alla varor som säljs i butik eller på auktion är självklart korrekt värderade och en del innehar även olika typer av stämplar som till exempel Kattfoten som intygar att guldarmband, guldhalsband, guldklockor och andra typer av smycken är av äkta guld.

Hitta guldsmycken i vår butik

Till butiken