Ny Användare
Pantbanken
 
 • Begagnade smycken guld
  Långt kvar till lön? Kontakta oss så hjälper vi er
  Läs mer
 • Begagnade guldklockor
  Låna pengar av dig själv
  Direkt och kontant
  Läs mer
 • Begagnade guldhalsband
  Trygga lån utan krav på fast inkomst eller kreditupplysning Kontakta oss så berättar vi mer
  Läs mer
 • Begagnade guldarmband
  Snabbt, enkelt och säkert Kontakta oss så berättar vi mer!
  Läs mer
 
 

Begagnade smycken och begagnade klockor - Guld

När Sundsvalls PantBank öppnades år 1938 så var vi den sjätte pantbanken i Sundsvall. Mycket har förändrats sedan dess och vi är idag den enda pantbanken som finns i Västernorrland. Eftersom vi har varit verksamma inom branschen så pass länge så kan vi kalla oss för experter när det kommer till begagnade smycken i guld. Alla vi som arbetar här på Sundsvalls PantBank har lång erfarenhet och stor kunskap av värdering och försäljning av varor som begagnade guldhalsband, guldarmband och guldklockor. Sundsvalls PantBank är ett av många företag som idag ingår i den Svenska Pantbanksföreningen.

Brett utbud av begagnade smycken i guld

Utbudet av begagnade smycken som säljs hos oss på Sundsvalls PantBank är mycket brett och av bra kvalitet. Hos oss kan du hitta allt från begagnade guldhalsband, guldarmband till begagnade guldklockor.

För den som är intresserad kan vi även erbjuda mycket fina bestick i guld.

De kunder som köper smycken i guld av oss varierar. Det är både privatpersoner som är ute efter ett personligt smycken till handlare som vill förädla eller sälja guldet vidare. Att bli kund hos är väldigt enkelt och tar endast ett par minuter. Skapa ditt användarkonto för att börja handla hos oss.

Vi finns alltid tillgängliga

För att kunna leva upp till dina förväntningar och ge dig den höga och snabba service så finns vi som arbetar på Sundsvalls PantBank alltid tillgängliga för dig. Oavsett om du har frågor kring värdering eller en vara som du önskar köpa så finns vi där för att svara på dina frågor. Vi hjälper dig att hitta den typen av begagnade smycken som du är ute efter.

 • Guldarmband
 • Guldhalsband
 • Guldklockor
 • Guldringar
 • Guldsmycken

Hör av dig till oss på Sundsvalls PantBank om du har några frågor eller är intresserad av att köpa någon typ av begagnade smycken.

Hitta guldsmycken i vår butik

Till butiken